Amfibiemannen är tillbaka

2018-10-23

Det första Amfibiemannen, som är grundat av Jan-Henrik Bäck, gick av stapeln 2011 och blev en klassisk swimruntävling där många goda minnen har skapats. Vi är många som känner positiva vibbar när man pratar om Amfibiemannen. Efter två års paus är det dags för en ny Amfibiemannen, ÄNTLIGEN!Vi erbjuder en exklusiv Swimrunfest med fokus på säkerhet och en unik naturupplevelse på ett för miljön hållbart sätt. Vi väljer därför att maximera antalet lag till 150 st för att säkerställa ett arrangemang i toppklass.

Den nya banan har start och mål vid Arholma norra brygga, Dansbana och Lanthandel. Bansträckningen är under utveckling och kommer att spikas under våren 2019.Banan kommer att omfatta drygt 21 km löpning och 5 km simning. Tanken med banan är att de tävlande ska ta del vår unika ytterskärgård Norr om Stockholm, utan att störa naturen och djurliv. Vi tar oss fram genom obanad terräng i skogar, längs små stigar, på Arholmas grusvägar, över skär och klippor, genom berg, över fjärdar och över öppet hav.